Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da cinnet getiren baba eşi ve çocuklarını vurup intihar etti

        HABERTÜRK TV ANKARA-AJANSLAR

        Olay Ankara, Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokak 24 numarada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren Ahmet C., eşi Pembe C., oğlu Cihat C., kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.'ye kurşun yağdırdıktan sonra göğsüne dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti.

        Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

        KIZ KARDEŞLERİN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

        Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA'ya sevk edildi.Hamide C. ile Satı C'nin ameliyat edildikleri, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        OLAYIN NEDENİ TACİZ İDDİASI MI?

        Eşinin ve çocuklarının üzerine kurşun yağdırıp intihar eden baba Ahmet Canal'ın, kızlarından birinin 2013 yılında Bodrum'da tacize uğradığını ve bu bilgiyi öğrendiği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

        SEVGİLİSİNE "BABAM BİZİ VURDU, ÖLÜYORUM" MESAJINI ATTI

        Yalanan kızlardan birinin sevgilisine "Babam bizi vurdu, ölüyorum" mesajını attığı öğrenildi. Kız arkadaşının mesajlarına cevap alamayınca Adana'dan Ankara'ya gelen genç ise, acı gerçeği sevgilisinin oturduğu apartmanın önünde gazetecilerden öğrendi. Sinir krizi geçiren genç, uzun süre apartmanın önünde ağladı. Gazetecilerden kız arkadaşının kaldığı hastaneyi öğrenen genç hemen yanına koştu.

        CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

        Ankara'da cinnet getiren kişinin intihar etmeden önce öldürdüğü eşi ve iki çocuğunun cenazesi, toprağa verildi.Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokağı'ndaki bir apartman dairesinde yaşanan olayın ardından, baba Ahmet C. ile eşi Penbe C, oğlu Cihat C. ve kızı Aliye C'nin cenazesi, Keçiören Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından aile üyeleri tarafından teslim alındı. Cenazeler, Karşıyaka Camisi'nde ikindi vakti kılınan namaz sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ