Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Avcılar'da kağıt fabrikasında korkutan yangın

        Avcılar'da gece saatlerinde 4 katlı bir kağıt fabrikasında 3. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler tüm katı sararken, yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

        Fabrikada büyük maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yangın gece saat 01,00 sıralarında Firuzköy Bağlariçi Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir fabrikada meydana geldi. Gece henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

        Çevredeki vatandaşlar fabrikanın üçüncü katından dumanların yükseldiğini görünce durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevre ilçelerden takviye ekip istedi. Olay yerine gelen takviye ekipler yangına üç koldan müdahale ederek kontrol altına almaya çalıştı. Fabrikanın üçüncü katında başlayan yangın daha sonra üst kata oradan da çatıya yükseldi. Kağıt fabrikası olarak kullanıldığı öğrenilen 4 katlı bina, kısa sürede alev topuna dönüştü. Polis ekipleri çevrede önlem alıp caddeyi trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi.

        İŞYERİ SAHİBİ FABRİKASININ YANIŞINI ÇARESİZLİKLE İZLEDİ

        Fabrikasında yangın çıktığını haber alan Murat Akdeniz isimli işyer sahibi, "İçeride işçi bulunmuyor. Yangının neden çıktığını bilmiyorum " dedi. Akdeniz fabrikasının yanışını çaresizlikle izledi. Yangın sonrası binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından alevleri kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ