Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşinin çıplak fotoğrafını gösteren arkadaşını öldürüp gömdü
        1

        Adana'nın Yumurtalık ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden çıkan 19 yaşındaki Ali Yiğit (19), 15 gün sonra 3 Ocak 2016 tarihinde Emek Mahallesi'ndeki dayısının evine gitmek için evden çıktıktan sonra kayboldu.

        2

        Baba Mehmet Yiğit, oğlu eve gelmeyince 4 Ocak günü Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı. Baba, oğlunun en son Hasan Ç. (24), Abdurrahim Ö. (23) ve Doğan İ. (26) ile görüldüğünü söyledi.

        3

        "EŞİMİN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI GÖSTERDİ"

        Polis, araştırmalar sonunda dün tekrar harekete geçerek Hasan Ç. ve iki arkadaşını gözaltına aldı. Polis zanlıları çapraz sorguya alınca zanlılar olayı tek tek anlattı. Koca Hasan Ç., Ali Yiğit'in eşi Hatice K. (22) ile evlenmeden önce arkadaş olduklarını belirterek, "Ali Yiğit, eşimle ben evlenmeden önce sevgili olmuş. Daha sonra Ali Yiğit uyuşturucu satmaktan cezaevine girdi.

        4

        Ben de bu sürede Hatice ile dini nikah kıyarak evlendim. Ali Yiğit cezaevinden çıktıktan sonra mahallede eşimin çıplak fotoğraflarını gösterip 'ben Hasan'ın eşiyle sevgiliydim onunla birlikte oldum" diye dedikodu yapıyormuş. Bunu ben de duydum.

        5

        Ali arkadaşım olduğu için 3 Ocak 2016 günü onu iki arkadaşımla birlikte alıp yanımıza da alkol alarak konuşmak üzere Demirtaş köyüne sahil kenarına gittik. Burada Ali ile ben konuşmaya çalıştım neden böyle yapıyorsun yapma herkesin namusu var dedim.

        6

        Ama o bana 'yaparım karın benim eski sevgilim' diyerek yine çıplak fotoğrafı gösterince ben de sinirlenerek otomobilde bulunan pompalı tüfeği çıkartıp 4 el ateş ettim. Ali'nin öldüğünü görünce otomobilde bulunan kürekle arkadaşlarla birlikte kazıp onu oraya gömdüm" dediği öğrenildi.

        7

        POLİS SAHİLDE CESET ARADI

        Polis zanlıların bu ifadesinden sonra sahile giderek ceset aradı. Yapılan aramada kısa sürede yapılan kazı sonucunda Ali Yiğit'in cenazesi bulundu. Cenaze çıkarıldıktan sonra adli tıp kurumu morguna götürülerek burada otopsi işlemleri başlatıldı. Zanlılar ise ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ