Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da balık avlayan genç kayboldu

        Antalya'nınKaş İlçesi'nde 13 Ocak'ta balık avlamaya gittiği kanalda kaybolan 22 yaşındaki Emre Köksal, bulunamadı.

        Kaş'a bağlı Ova Mahallesi'nde oturan Emre Köksal, balık avlamak için iki kardeşiyle birlikte halk arasında 'Koca Kanal' diye adlandırılan kanalın Eşen Çayı ile birleştiği noktaya gitti.

        Öğleden sonra kanalla çayın birleştiği noktaya attığı ağı karşı kıyıya bağlamak isteyen Köksal, karşıya geçtiği sırada bir anda gözden kayboldu. Köksal'ı bulamayan kardeşleri jandarmadan yardım istedi.

        Sevk edilen jandarma ve Antalya Emniyet Müdürlüğü sualtı ekibi, Köksal'ı bulabilmek için arama başlattı. AFAD ve AKUT ekipleriyle Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bot ve helikopterin de destek verdiği arama çalışmalarında çay ve kanalın yatağı adım adım tarandı, ancak sonuç elde edilemedi. 23 Ocak'ta Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı subay, astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan 17 kişilik Sualtı Arama Timi de çalışmalara katıldı.

        Soğuk havaya rağmen aralıksız sürdürülen çalışmalara DSİ 13'üncü Bölge Müdürlüğü'nden gelen iş makineleri de katıldı. Sualtı tarama cihazlarıyla da desteklenen aramalara rağmen Emre Köksal'a ulaşılamadı. Yapılan değerlendirmede arama çalışmalarının sonlandırılmasına karar verildi.

        DHA

        EMRE KÖKSAL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ