Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Adana'da fuhuş operasyonu

        Adana'da polisle pazarlığa girip, arkadaşı 22 yaşındaki F.D.'Yyi erkeklere pazarladığı iddia edilen 24 yaşındaki Serpil Gevrek, suçüstü yakalandı.Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'nde oturan Serpil Gevrek ile arkadaşı 22 yaşındaki F.D.'nin para karşılığı fuhuş yaptığı bilgisini aldı.

        Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan operasyon izni ile Serpil Gevrek'i telefonla arayan polis, "Ankara'dan geldim, gece birlikte olabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum" diyerek randevu istedi.

        Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bulunan bir otelin adresini veren Serpil Gevrek, iki kişi olduklarını söyleyen polislere randevu verdi. Otelde rezervasyon yapan polisler, odaya gelen Serpil Gevrek ile arkadaşı F.D.'ye seri numaraları alınmış 500 lirayı teslim etti. Parayı alıp ilişkiye girmek için hazırlık yapan 2 kadın gözaltına alındı.

        Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen F.D., ifadesinde para karşılığı fuhuş yaptığını itiraf etti. Arkadaşının kendisine müşteri bulduğunu söyleyen F.D., "Bana müşteri paslıyor, ben de 100 TL komisyon veriyordum" dedi.

        Emniyetteki sorgusunda 14 yaşında nikahsız evlilik yaptığını belirten Serpil Gevrek, 15'inde anne olduğunu, eşinden şiddet görünce ayrılıp yalnız yaşamaya başladığını söyledi. Çocuğuna bakabilmek için de fuhuş yapmaya başladığını ileri süren Serpil Gevrek, 'Fuhuşa aracılık yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan F.D. ise emniyette serbest bırakıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ