Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tokat'ta zincirleme kaza

        Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde 10'u TIR, 1'i kamyon, 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Kaza, Reşadiye- Koyulhisar karayolu Umurca Köyü yakınlarında meydana geldi. Yoğun sis ve buzlanma sonrası yolun sağ tarafında park halinde duran TIR'a İran plakalı bir başka TIR çarptı. Daha sonra aynı istikametten gelen Hasan Kalkan yönetimindeki 06 FH 8036 plakalı kamyonet kazaya karışan TIR'lara çarptı. Ancak yolda oluşan buzlanma sonrası yoldan geçen 8 TIR da birbirlerine çarptı.

        Kaza sonrası kamyonette bulunan sürücü Hasan Kalkan ile birlikte yanında bulunan 39 yaşındaki Mustafa Kalkan, 33 VHS 36 plakalı TIR'da bulunan 38 yaşındaki Mehmet Baylan ve yanında bulunan 18 yaşındaki Okan Baylan yaralandı. Kaza sonrası olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralı 4 kişi daha sonra Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Mustafa Kalkan sevk edildiği Tokat Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

        Karayolunda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan TIR'lar daha sonra çekici yardımı ile yolun kenarına çekildi. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ