Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ‘Yasak aşk’a korkunç infaz

        GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul Eyüp’te bir fabrikada çalışan güvenlik görevlisi, boş arazide biri kadın 2 ceset olduğunu görüp polisi aradı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        Yapılan ilk incelemede, ikilinin başlarından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cesetlerin üzerinde kimlik bulunamadı. Ancak erkeğe ait cesedin üzerinden bir kartvizit çıktı.

        Polis kartvizitten yola çıkarak öldürülenlerin 19 yaşındaki Uğur Can Taşdemir ile 27 yaşındaki Yağmur Güneş olduğunu belirledi. Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan cesetleri aileleri de teşhis etti.

        1 HAFTA ÖNCE KAÇMIŞLAR

        Başına sıkılan tek kurşunla öldürülen Yağmur Güneş’in eşinden boşandığı ve 2 çocuğunun bulunduğu, 2 kurşunla öldürülen Uğur Can Taşdemir’in ise evlilik dışı 1 çocuğunun olduğu belirlendi.

        İkilinin, bir süredir aşk yaşadığı, ailelerinin karşı çıkması nedeniyle 1 hafta önce kaçarak birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi. Bir tekstil şirketinde çalışan Güneş’in ailesinin 6 ay önce kızlarının Uğur Can Taşdemir tarafından çıplak fotoğraflarını internete vermekle tehdit edildiğini bildirerek polise başvurduğu, daha sonra şikâyeti geri çektikleri tespit edildi.

        Ayrıca Güneş’in bir akrabasının uzun süredir yattığı cezaevinden yeni çıktığı ve genç kadını telefonla arayarak evine dönmesi için çifti tehdit ettiği ileri sürüldü. Taşdemir hakkında poliste ‘gasp ve yağma’ suçlarından arama kaydı bulunduğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ