Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara şehidi Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

        Ankara’da önceki gün meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit düşen Harita Teknisyeni Astsubay Üstçavuş Uğur Fetih Özdemir, Erzincan’da düzenlenen töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Ankara'da askeri personeli taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden Astsubay Üstçavuş Uğur Fetih Özdemir'in cenazesi, memleketi Erzincan’a getirildi. Ankara’dan askeri uçak ile Erzincan Havalimanı'na gelen Şehit Özdemir için Terzibaba Camisi'nde tören düzenlendi.

        Törene, Vali Süleyman Kahraman, 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Karakoç, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, CHP İl Başkanı Ayhan Doğan ve binlerce Erzincanlı katıldı.

        Şehit Uğur Fetih Özdemir’in, babası Lütfi, annesi Cahide, eşi Nurdan ve 4 yaşındaki oğlu Yiğit Özdemir, tören boyunca gözyaşı döktü. İkindi namazın ardından Şehit Özdemir için Müftü Vekili Harun Özkan cenaze namazını kıldırıldı. Cenaze namazının ardından, şehit Özdemir’in eşi Nurdan ve oğlu Yiğit bir süre taputa sarılarak gözyaşı döktü.

        Şehit Özdemir’in naaşı daha sonra top arabasına konularak, tekbirler eşliğinde yüründü. Şehidin eşi Nurdan ve oğlu Yiğit Özdemir, şehidi el sallayarak uğurladı. Bayraklarla törene katılan Erzincanlılar da attıkları sloganlarla terörü lanetlediler. Şehit Astsubay Üstçavuş Uğur Fetih Özdemir’in cenazesi, Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ