Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İki üniversite mezunu mühendis Nejmi Avan 6 gündür kayıp

        Bir zamanlar Devlet Demir Yollarında müdürlük yapan mühendis Nejmi Avan (48), 26 Şubat 2016 günü evden sabah işe gider gibi evden ayrıldı. Mühendis ayrılırken evde eşine bir not bıraktı. Bir süre sonra eşi notu buldu. "Hakkınızı helal edin" notunu gören Avan'ın eşi, polise haber verdi.

        Adana'da yaşanan olayda, olay yerine gelen polis bilgileri aldıktan sonra Avan'ı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda aradan 6 gün geçmesine rağmen Avan bir türlü bulunamadı.

        Polis, mobese ve güvenlik kamerası incelemesinde Avan'ın en son Dilberler sekisi mevkisinde Seyhan nehri üzerindeki köprüde görüldüğünü belirledi. Evden ayrılırken not bıraktığı için intihar etmiş olabileceği değerlendirilerek Seyhan nehrinde dalgıç polisler dün arama başlattı.

        Ancak yapılan aramalarda Avan bulunamayınca bugün yeniden arama başlatıldı. Dalgıçlar arama yaptığı sırada baba Mahmut Avan'da umutla kenarda bekledi. Baba Avan, oğlunun iki üniversite bitirdiğini, evden gitmesine kaybolmasına bir anlam veremediklerini söyledi. Avan'ın 30 bin lira borcu olduğu ileri sürüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ