Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kazlıçeşme'de intihar

        Nihat ULUDAĞ-İSTANBUL

        İstanbul Zeytinburnu Sahili'nden 24 yaşındaki Menan Sevinçer, denize atlayarak intihar etti. Sevinçer'in cansız bedeni denizden Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince çıkarttıldı.

        Dün saat 08.30 sıralarında vatandaşlar, Zeytinburnu Sahili'nden denizde bir ceset olduğunu gördü. Hemen polise ihbarda bulundu. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, denizdeki cesedi alıp sahile çıkarttı. Cesedin 24 yaşındaki Menan Sevinçer'e olduğu belirlendi. Gencin denize atlayarak intihar ettiği öncesinde ise "kendisinden yaşça büyük bir kadını karşılıksız sevdiğini" anlattığı intihar mektubu bıraktığı ortaya çıktı.

        FACEBOOK'A SON NOTU: "NİYE BUGÜN SON GÜNÜMÜZ OLMASIN?"

        Menan Sevinçer'in Facebook'taki sayfasında da son olarak şunları yazdığı görüldü:

        "Benim olanlar hep benim olacaklar. Birbirimize söz verdiğimiz çizgide yürüyeceğiz. Çizginin dışına çıkanlar sözünden vazgeçip gönlümde yeri olmayacak. Herkes sözüne tabidir. Bende verdiğim sözlerimin arkasında duracağım ve hiç bir yere gitmeyeceğim dimdik ayakta duracağım. Şu ana kadar yaptığım bir çok hata ve yanlışlar var ama hiç birinden pişmanlık duymadım, duymam da. Herşeyin bi nedeni var sonuçta. Nedensiz rüzgar esmez, kıl kıpırdamaz. Niye bugün son günümüz olmasın?"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ