Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trabzon'da polis cinnetinde ölü sayısı 4'e yükseldi

        Trabzon’da cinnet geçiren, eşi ve çocuklarını tabancayla vurduktan sonra intihar eden polis memuru Veli Çakı'nın yaşam mücadelesi veren oğlu Çağatay Çakı dün gece hayatını kaybetti. Böylece ölenlerin ayısı 4'e yükseldi.

        Yaklaşık 8 yıldır Trabzon'da görev yapan 51 yaşındaki Veli Çakı, dün sabah saatlerinde Pelitli Mahallesi'ndeki evinde kahvaltı yaparken belirlenemeyen bir nedenle cinnet geçirip beylik tabancasıyla eşi 51 yaşındaki Gönül, 18 yaşındaki kızı Tansu Tenay ve oğlu 26 yaşındaki Çağatay Çakı'ya kurşun yağdırdı. Ardından da başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Veli Çakı ile kızı Tansu Tenay Çakı olay yerinde öldü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gönüi Çakı dün hayatını kaybetti.

        Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Çağatay Çakı ise tüm müdahalelere rağmen dün gece kurtarılamadı.

        Polis memuru Veli Çakı ile katlettiği eşi ve 2 çocuğunun cenazeleri Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bu akşam uçakla Ankara'ya gönderilecek.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ