Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hastaneden firar eden Hünkar Karataş'ın görüntüleri ortaya çıktı

        Yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş'ın Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi'nden firar etmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde tedavi gördüğü odadan bir kişi yardımıyla kaçan Karataş koşmaya başlıyor ve bir anda hastane karışıyor.

        Tutuklu bulunduğu cezaevinden tedavi görmek üzere Okmeydanı Ağız ve Diş Hastanesi'ne getirilen yeraltı dünyasının ünlü ismi Hünkar Karataş, 11 Mart günü firar etmişti. Karataş henüz yakalanamazken, ünlü ismin firarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

        Görüntülerde Hünkar Karataş, jandarma erleri ile birlikte tedavi için bir odaya giriyor. Bir süre sonra yüzünde hastane maskesi bulunan bir kişiKarataş'ın firarına yardım etmek için aynı odaya giriyor.

        Bir diğer görüntüde odadan çıkan Karataş, koşmaya başlıyor. Karataş'ın ardından odanın kapısında adeta kendisini siper eden maskeli kişi, jandarmanın çıkmasını engellemeye çalışıyor. Karataş'ın firarı sonrası hastane bir anda karışıyor. Jandarma ekipleri firari mahkum Karataş'ı yakalamak için peşinden koşuyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ