Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Okulda rahatsızlanan Gülnur Eke, 23 gün tedavi gördükten sonra kurtarılamadı

        Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde bulunan Yeşil Devlet Hatun İmam Hatip Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Gülnur Eke, okulda rahatsızlandı.

        Hastaneye kaldırılan 'Beyin kanaması geçirdiği' ifade edilen Eke, 23 günden bu yana yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Yıldırım Hocataşkın Mahallesi'ndeki Yeşil Devlet Hatun İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülnur Eke 23 gün önce sınıfta midesinin bulandığını söyleyerek öğretmeninden izin aldı, bir süre okul mescidinde dinlendi.

        Daha sonra eve gitmek için kalkmaya çalışınca yere yığılan Gülnur Eke, haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        İlk tedavisi yapılan Gülnur Eke ailesi tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede beyin kanaması teşhisi konulan ve yapılan müdahalelere rağmen Gülnur Eke bu sabah kurtarılamadı.

        Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Gülnur Eke'nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ