Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'da uyuşturucu satıcısı "Kapıyı aç" diyen polisi bıçakladı

        Adana'da uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen bir genç, evine operasyon düzenleyen polisi bıçakladı. Kaçmak isterken yakalanan gencin evindeki aramalarda bin 500 uyuşturucu hap bulundu.

        Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde oturan Mehmet Tekin'de yüklü miktarda uyuşturucu hap bulunduğunu belirledi. Tekin'i yakalamak için çalışma başlatan polis, bu kişinin evine operasyon düzenledi. Polisin 'Kapıyı aç' sözü üzerine aniden kapıyı açan Tekin, polis memuru S.K.'yı karnından bıçaklayıp kaçtı. Ancak bir süre sonra yakalandı. Yaralanan polis memuru ise acil yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yüreğir Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Gözaltına alınan Mehmet Tekin'in evinde yapılan aramada, bin 500 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Poliste çok sayıda kaydı bulunan Mehmet Tekin, 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak' suçlamasıyla sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Polis memurunun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ