Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da Küçükçekmece'de terk edilmeyi hazmedemeyen sevgili iki evi kundakladı

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        Sefaköy İnönü Mahallesi Alageyik Caddesi'deki bir binanın çatı katı ile alt katındaki dairede 20 Mart günü saat 04.00 sıralarında aynı anda yangın çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, alevlere hemen müdahale etti. Ancak çatı katında oturan 76 yaşındaki Latife Çetinkaya'nın yanmış cesedi bulundu. Yangın çıkan diğer dairede oturan Çetinkaya'nın oğlu İbrahim Çetinkaya ve ailesi ise yara almadan kurtuldu.

        İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri yangının kundaklama olduğunu belirledi. Hemen çalışma başlattı. İki evi de ateşe veren şüphelinin Hasan Ö. olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelinin ölen Latife Çetinkaya'nın evli torunu Y.Ş.'ye aşık olduğu, kadının da eşinin şehir dışında olmasını fırsat bilerek Hasan Ö. ile görüştüğü öğrenildi. Kadının önce eşinden boşanmak için plan yaptığı sonra vazgeçtiği ve Hasan Ö.'den "Artık seni istemiyorum" diyerek ayrıldığı belirlendi.

        Hasan Ö.'nün ayrılığı kabullenmeyince kadının yanında kaldığı babaannesi ile alt kattaki babasının evini ateşe verdiği tespit edildi. Kundaklama olayı sırasında Y.Ş.'nin Sakarya'daki bir yakınının yanında olduğu öğrenildi.

        Uyuşturucu ve yaralama suçlarından poliste kaydı bulunan Hasan Ö. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ