Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Kayseri'de uyuşturucu operasyonu

        Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. 8 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, 5 kişi de geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.

        Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullandıkları ve ticaretini yaptıkları belirlenen 8 kişiyi takibe aldı. Ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile B.K., M.D., M.A., V.Y., M.Y., H.Ö., Z.A. ve L.Ç.'yi gözaltına alırken, şahısların evlerinde yaptıkları aramalarda ise 2 paket halinde 1.10 gram metamfetamin, 0.72 gram sentetik kannabionid (bonzai), 2 gram sigaraya sarılı tütünle karışık bonzai, 1 adet ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca buldu.

        Emniyetteki ifadelerinin ardından H.Ö., Z.A. ve L.Ç. serbest bırakılırken, B.K., M.D., M.A., V.Y., M.Y. ise geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ