Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da öldürülen Sonay Demir davasında ömür boyu hapis

        İsmet ACAR / BURSA

        İddiaya göre 32 yaşındaki Sonay Demir, Orhangazi ilçesi Keramet Mahallesi'ndeki bir eğlence mekânında 11 Kasım 2015'te sabaha karşı birlikte alkol alıp eğlendiği sevgilisi 43 yaşındaki emlakçı Güray Uçar ile tartışmaya başladı. Kıskançlık yüzünden çıktığı belirtilen tartışma sırasında Uçar tabancayla genç kadının başına ateş etti. Sonay Demir kanlar içinde kalırken; başından çıkan kurşun, aynı yerde bulunan Ş.M.'yi de yanağından hafif yaraladı. Sonay Demir kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

        'BU SONAY, HERKESE ELVEDA'

        Güray Uçar ise saklanmaya çalıştığı bir zeytinlikte jandarma tarafından yakalandı. Yalova'nın Kadıköy beldesinde oturan Uçar'ın olaydan hemen önce sosyal paylaşım sitesindeki "Bu Sonay, herkese elveda" mesajı dikkati çekti.

        Bir süre önce de eşinden boşandığı öğrenilen Güray Uçar'ın Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanması tamamlandı. Bir anlık öfke ve kıskançlık ile silahına sarıldığını söyleyen Uçar, son sözünde "Canımdan can gitti. Çok pişmanım" dedi. Uçar, tasarlayarak adam öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkûm edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ