Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da 2 kişi dövülerek öldürüldü

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        Fatih ve Küçükçekmece'de biri 67 diğeri 22 yaşında iki kişi, dövülerek öldürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iki ayrı cinayetin zanlılarını yakaladı.

        Geçtiğimiz Salı günü öğle saatlerinde Fatih Yedikule Mahallesi Narlıçeşme Sokak'taki bir apartman dairesinde yalnız yaşayan felçli Diragos Karaoğlanoğlu'nun(67) bakıcısı Fatma D., 2 arkadaşıyla birlikte eve geldi. Ancak bakıcının arkadaşları ile Karaoğlanoğlu arasında tartışma çıktı.

        İkili, Karaoğlanoğlu'nu döverek öldürdü. Polis olayın ardından kaçan bakıcı Fatma D. ile arkadaşları Hüseyin Y. ve Rasim B.'yi yakaladı. Poliste daha önceden farklı suçlardan kayıtları bulunduğu ortaya çıkan Hüseyin Y. ve Rasim B. sorgularının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi.

        KÖYLÜSÜNÜ SOPAYLA ÖLDÜRDÜ

        Küçükçekmece'de Cennet Mahallesi'nde yaşayan ancak aralarında husumet bulunan İsmail Güntay (22) ve İbrahim Y.(18) geçtiğimiz Salı günü karşılaştı. İkili arasında çıkan kavgada İbrahim Y., aynı zamanda köylüsü olan İsmail Güntay'ı sopayla döverek öldürdü. Polis tarafından yakalanan katil zanlısı İbrahim Y. Küçükçekmece Adliyesi'ne sevkedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ