Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Manisa'da Ahmet Davutoğlu'nu Bülent Arınç karşıladı

        Toplu açılışlar için Manisa'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma Namazını Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camiinde kıldı. Başbakan Davutoğlu'nun ricasıyla Manisa'ya gelen eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç da cami kapısının girişinde Başbakan Davutoğlu'nu karşıladı.

        Başbakan Davutoğlu'nun Manisa ziyaretine Başbakan Yardımcısı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa milletvekilleri, eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç da eşlik ederken camide karşılayanlar arasında Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da yeraldı.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun özel ricasıyla Manisa'ya gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Davutoğlu'ndan 5 dakika önce camiye gelerek Davutoğlu'nu Cami kapısının girişinde karşıladı.

        Cami girişinde 6 yaşında bir erkek çocuğu Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sarılarak 'Sizi çok seviyorum' demesi üzerine Başbakan Davutoğlu da çocuğa sarılarak öptü.

        Başbakan Davutoğlu'nun Cuma namazının ardından Manisa Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etmesi bekleniyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ