Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim'de

        Umut TÜTÜNCÜ / İSTANBUL

        İstanbul Taksim'deki The Marmara Otel'de düzenlenen Uluslararası Eğitim Zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı çıkışı Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları konusunda yetkililerden bilgi aldı.

        İncelemelere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da yer aldı.

        Esnafın daveti üzerine daha sonra The Marmara Otel Taksi durağına giden Erdoğan, burada taksicilerle çay içti, sohbet etti. Erdoğan, Taksim'den ayrılıp Mabeyn Köşkü'ne geçti.

        TAKSİM'DE ÖNLEM

        Erdoğan için Taksim Meydanı'nda saatler öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet kuvvetleri, sabah saatlerden itibaren meydanda kuş uçurtmadı.

        Saat 11.00'den itibaren de Taksim Meydanı'nın Gezi Parkı tarafında kalan Mete Caddesi, Sıraselviler Caddesi ve Gümüşsuyu'ndaki İnönü Caddesi'nin belli bir kısmı araç trafiğine kapatıldı. Polis, otel çevresine güvenlik bariyeri ile sivil vatandaşlara kapatırken, davetliler ise otele kimlik ve davetiye kontrollü olarak içeri girdi.

        PANKART SÜRPRİZİ

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanın karşısındaki Dünya Sağlık sokakta bulunan taksi durağına da geçti. Erdoğan burada taksicilerle sohbet etti, çay içti. Taksi durağının kapısında "Sayın Cumhurbaşkanım, bizimle 1 bardak çay içer misiniz" yazılı bir pankart asılı olduğu görüldü. Erdoğan daha sonra taksi durağından ayrılarak Beşiktaş'ta bulunan Mabeyn Köşkü'ne geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ