Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Katil zanlısı Mehmet Işıkoğlu'nu öldürmeden önce bıçağı bilemiş!
        1

        Adana'da kaybolduktan 35 gün sonra sahilde gömülü halde köpeklerin bulduğu Mehmet Işıkoğlu'nu öldüren zanlının, cinayet öncesi bıçağı bilediği ortaya çıktı.

        2

        Edinilen bilgiye göre, Karataş ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Işıkoğlu'ndan, 21 Ocak’ta evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.

        3

        35 gün sonra Karataş ilçesinde sahilde kuma gömülmüş halde bir cesedi köpekler çıkardı. Yapılan DNA testinde köpeklerin çıkardığı cesedin Mehmet Işıkoğlu'na ait olduğu anlaşıldı.

        4

        17 yerinden bıçaklanarak öldürülen Işıkoğlu'nun katilini bulmak için polis çalışma başlattı. Yapılan çalışmada katillerin Işıkoğlu'nun arkadaşları Mehmet Seyran A. kardeşi Abdülkadir A. ile Serhat S. olduğu tespit edildi.

        5

        Polis yapılan operasyonla zanlıları yakaladı. Zanlılardan Mehmet Seyran A. ile Serhat S.'nin Işıkoğlu'nu evinden alarak İskenderun'a gittiği daha sonra Karataş'a geçtikleri burada sahilde oturdukları ve ateş yaktıkları öğrenildi.

        6

        Bir süre sonra ise Serhat S.'nin Işıkoğlu'nu tuttuğu Mehmet Seyra A.'nın ise 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü ve sonra gömdükleri öğrenildi.