Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beşiktaş'ta taşeron işçi eylemine polis müdahalesi!

        Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi önünde toplanan bir grup, taşeron işçilere kadro verilmediğini öne sürerek Beşiktaş Meydanı'na yürümek isteyince polis müdahalesiyle karşılaştı.Grupla polis arasında çıkan arbedede 6 kişi gözaltına alındı.

        DİSK'e bağlı Dev Sağlık- İş Sendikası üyesi bir grup, Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi önünde toplanarak taşeron işçilere kadro verilmediği bahanesiyle eylem yaptı. Pankart açan grup bir süre slogan attı.

        Gruba DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu da destek verdi. Grup daha sonraBeşiktaş Meydanı'na yürümek istedi. Polis ise grubu, açıklama yaparak dağılmaları yönünde uyardı.

        Yoğun güvenlik önlemi alan polis grubun yürüyüşüne izin vermedi. Uyarılara rağmen meydana yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Polisin gruba kalkanlarıyla yaptığı müdahale sırasında arbede çıktı.

        Çıkan arbedede bazı eylemcilerin polise tekme attığı görüldü. Çıkan arbedede grupta bulunan 6 kişi gözaltına alındı. Arzu Çerkezoğlu'nun ise "Beni de gözaltına alın" diye bağırdığı duyuldu. Gözaltına alınan eylemciler sorguları için emniyete götürüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ