Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kastamonu'da 20 yaşındaki genç 5. kattan yere çakıldı

        Kastamonu'da hava almak için pencereye çıkan Serkan Kemal Taşkıran, apartmanın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Bülent Gider Caddesi üzerinde ikamet eden Serkan Kemal Taşkıran (20), gece geç saatlerde hava almak için oturduğu apartmanın penceresine çıktı. Burada bir anda dengesini kaybeden Kemal Taşkıran, 5'inci kattan düşerek yere çakıldı.

        Gürültü sesini duyan komşular, balkona çıkarak dışarıyı kontrol etti. Yerde yatan Kemal Taşkıran'ı gören komşular, 155 Polis İmdat hattını ve 112 Acil Servis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, 112 Acil Servis ekipleri de, yerde yatan Kemal Taşkıran'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine Ek 2 hizmet binasına kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Serkan Kemal Taşkıran, kurtarılamadı.

        Çocuklarının ölüm haberi sonrası anne ve baba ise, sinir krizleri geçirerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Öte yandan polis ekipleri, Serkan Kemal Taşkıran'ın yakın bir zamanda kız arkadaşından ayrıldığını tespit ederek, bu yüzden intihar etme olasılığı üzerinde de soruşturmasını yürütüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ