Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erzurum'da önce eşinin, sonra kendi boğazını kesti

        Orkun ÇİZMELİ / ERZURUM

        Erzurum'da bir kişi, konuşmak için evine gittiği ayrı yaşadığı eşini boğazını keserek öldürdükten sonra kendi boğazını kesip intihara kalkıştı.

        İddiaya göre işsiz olan 43 yaşındaki Halil İbrahim K. (Kızılkaya) uzun süredir bunalımdaydı. Halil İbrahim K. ile sık sık kavga ettiği üniversite hastanesinde özel güvenlik görevlisi olan eşi Neslihan K. (31) 2 ay önce ayrı yaşamaya başladı.

        Dün (pazartesi) eşinin yaşadığı Müftü Solakzade Mahallesi Elmadağ Sokak'taki kayınpederinin evine giden Halil İbrahim K., genç kadını konuşmak için evin yan tarafında bulunan boş araziye götürdü.

        EŞİNİN BOĞAZINI KESTİKTEN SONRA KENDİ BOĞAZINI KESEREK İNTİHARA KALKIŞTI

        Burada çıkan tartışmanın ardından belindeki bıçağı çıkaran Halil İbrahim K., eşini boğazını kesip kalbinden ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Halil İbrahim K. daha sonra kendi boğazını keserek intihara kalkıştı.

        İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Halil İbrahim K. yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

        "ÇOCUKLARI İÇİN HER FEDAKARLIĞI YAPAN BİR ANNEYDİ"

        13 yıl önce evlenen çiftin 2 çocuğu olduğunu söyleyen Neslihan K.'nin çalışma arkadaşları, "Neslihan'ın öldüğünü duyunca büyük şok yaşadık. Bize kocasının çalışmadığından evini çok zor şartlarda geçindirdiğini söylerdi. Çocukları için her fedakarlığı yapan bir anneydi. Neslihan'ın öldüğüne inanamıyoruz" dediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ