Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da diş hekimi son yolculuğuna uğurlandı

        Nihat ULUDAĞ -İSTANBUL

        Beşiktaş Zincirlikuyu'da kullandıkları otomobille trafikte 'makas atan' gençlerin yol açtığı kazada hayatanı kaybeden BJK Divan Kurulu Üyesi olan diş hekimi Mustafa Tırhan Tiryaki gözyaşları içinde son yoculuğuna uğurlandı.

        Kazaya neden olan ve ağır yaralanan sürücü Berkay Beyaz ile beraberinde bulunan arkadaşının tedavileri ise sürüyor. Beyaz'a yapılan kan testinde alkol bulunmadığı öğrenildi.

        Beşiktaş Zincirliykuyu Büyükdere Caddesi üzerinde geçtiğimiz Cumartesi meydana gelen kazada trafikteki araçları makas atarak geçen 19 yaşındaki Berkay Beyaz'ın kullandığı otomobil, aşırı hızla konkrolden çıktı.

        Orta şeritte bulunan bariyerleri aşıp, karşı şeride geçen otomobil, diş hekimi Mustafa Tırhan Tiryaki'nin kullandığı otomobilin üzerine düştü. Tiryaki olay yerinde hayatını kaybederken yanında bulunan istanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan oğlu Murat Tiryaki ise kazadan yara almadan kurtuldu.

        SÜRÜCÜ DE ALKOL ÇIKMADI

        Kazada 19 yaşındaki Berkay Beyaz ile beraberinde bulunan 20 yaşındaki arkadaşı Yusuf Yılmaz Miryan ağır yaralandı. İki arkadaş Şişli Etfal ve İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Yapılan kan testinde Berkay Beyaz'ın kaza anında alkollü olmadığı belirlendi. Trafik polisleri tarafından olay yerinde hazırlanan kaza tutanağında ise kusurun yüzde 100 Berkay Beyaz'da olduğu bildirildi. kazayla ilgili başlatılan soruşturmada polisin, olay anının gösteren güvenlik kamerası görüntülerine henüz ulaşamadığı öğrenildi.

        TİRYAKİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

        Acı kazada hayatını kaybeden BJK Divan Kurulu Üyesi olan diş hekimi Mustafa Tırhan Tiryaki için dün Levent Camii'nde bir tören düzenlendi. Tiryaki'nin aile üyeleri ve sevenleri ile meslektaşlarının katıldığı törende gözyaşı sel gibi aktı. Tiryaki, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ