Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de 4 yaşındaki Hiranur'un feci ölümü

        İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir evde çıkan yangında 4 yaşındaki Hiranur Elif Kaltalmış öldü.Yangın, saat 01.00 sıralarında Çamdibi Mahallesi 5 bin 648'inci Sokak'taki müstakil bir evde meydana geldi.

        Engelli Barış Kaltalmış, resmi nikahsız eşi Sultan Elbir ve çocuklarının oturduğuı müstakil evde sobanın parlamasıyla yangın çıktı. Yangın, Barış Kaltalmış ve çocukları 6 yaşındaki Medine ve 3 yaşındaki Poyraz Kaltalmış'ın evde olmadığı sırada başladı. 3 yaşındaki Ulaş Kaltalmış ve 4 yaşındaki Hiranur Elif Kaltalmış'ın uyuduğu sırada başlayan yangını fark eden anne Sultan Elbir, Ulaş Kaltalmış'ı alıp evden çıktı.

        Hiranur Elif Kaltalmış'ı kurtarmak için içeriye gireceği sırada alevler büyümesi üzerine Elbir komşuları tarafından durduruldu. Çevredekiler durumu İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra 4 yaşındaki Hiranur Elif Kaltalmış'ın cesedine ulaştı. Savcının incelemelerinin ardından Hiranur'un cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ