Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Güvenlik birimleri Şırnak'ta terör örgütünün yarattığı tahribatı görüntüledi
        1

        Bölücü terör örgütünün Şırnak'ta verdiği zarar güvenlik birimlerinin paylaştığı fotoğraflarda gözler önüne serildi.

        2

        Sokakları, evleri el yapımı patlayıcılar ile tuzaklayan gözünü kan bürümüş teröristler İl Halk Kütüphanesi'ni de tahrip etti.

        3

        Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak şehir merkezinde 28 Mart 2016 tarihinde çekilen fotoğraflarda, bölücü terör örgütü mensuplarının Şırnak'a verdiği zarar ve tahribat görülmekte.

        4

        İl Kültür Müdürlüğünün ve İl Halk Kütüphanesinin de içinde bulunduğu Şırnak Kültür Merkezinde yapılan tahribat, yakılan kütüphanenin görüntüleri bölücü terör örgütünün yaptığı tahribatı gözler önüne sermekte.

        5

        Ayrıca şehir merkezinde tuzaklanmış el yapımı patlayıcı düzenekleri operasyonlara devam eden güvenlik birimleri tarafından tek tek temizlenmekte.

        6

        Bölücü terör örgütünün yollara döşenmiş kilit parke taşlarını ne amaçlar için kullandığının görüntüleri ise halka yapılan hizmetlerin terör örgütü tarafından nasıl kullandığını göstermekte.

        7

        Yine bölücü terör örgütü mensuplarının vatandaşların ikamet ettikleri evlerini kendi amaçları doğrultusunda ne şekilde kullandıklarıda fotoğraflara yansımakta.

        8

        Şırnak İl merkezinde icra edilen Operasyonlarda güvenlik güçlerinin ele geçirdikleri bölücü terör örgütüne ait silah ve mühimmatlar teröristlerin amaçlarını sergilemekte. (İHA)

        9
        10
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ