Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son Dakika: Ankara'da bombalı otobüsün araması tamamlandı

        Ankara Akay Kavşağı'nda, içerisinde bomba olduğu ihbarı üzerine bir özel halk otobüsü durduruldu. Bomba uzmanları ve eğitimli köpekle yapılan inceleme sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

        Ankara Kızılay'da bir özel halk otobüsünde bomba olduğuna dair polise SMS'li ihbar yapıldı.

        Otobüsü durduran polis, yolcuları kontrollü şekilde indirildi.Atatürk Bulvarı'nın Kızılay istikameti trafiğe kapatılırken, olay yerine emniyetin ilgili birimleri sevk edildi.Bomba imha uzmanları otobüste arama çalışma yaptı.

        Ankara'da bomba ihbarı yapılan halk otobüsünde bomba uzmanları ve eğitimli köpekle yapılan inceleme sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

        Aramanın bitmesinin ardından Atatürk Bulvarı tekrar trafiğe açıldı.

        SAHTE İHBARCI YAKALANDI

        Ankara'da hareketli saatler yaşanmasına yolaçan 'halk otobüsünde bomba var' ihbarının arkasındaki isim belirlendi. Polis bundan önce de sık sık asılsız ihbarlar yaptığı saptanan zanlıyı göz altına aldı.

        Ankara Emniyet Müdürlüğü "Bomba yüklü araç ihbarının asılsız olduğu, ihbarcı şahsın H.C.Y. isimli şahıs olduğu ve muhtelif tarihlerde benzer şekilde asılsız ihbarlar yaptığı tespit edilmiştir. H.C.Y. isimli şahıs yakalanarak hakkında yasal işlem başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

        CHA-DHA

        CİHAN

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ