Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Osmaniyeli şehidin baba ocağına ateş düştü

        Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin bomba yüklü aracı, polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit olan 47 yaşındaki özel harekat polisi Fatih Mehmet Ertuğrul'un memleketi Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü.

        Şehit Fatih Mehmet Ertuğrul'un memleketi Osmaniye'nin Adnan Menderes Mahallesi'ndeki baba evine gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz ve beraberindeki heyet, acı haberi şehidin babası Mahmut Ertuğrul ile ağabeyi İbrahim Ertuğrul'a verdi. Aldığı haberle yıkılan 70 yaşındaki baba Mahmut Ertuğrul'a hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Annesi bir yıl önce vefat eden, evli ve bir çocuk babası şehit Ertuğrul'un, Ankara'da görev yaptığı, birkaç ay önce geçici görevle Diyarbakır'a gönderildiği bildirildi.

        'ALLAH ONLARI KAHRI GAZAP EYLESİN'

        Oğlu ile bir süredir göreşemediğini belirten şehit babası Mahmut Ertuğrul, gözyaşlarını silerek, "Diyarbakır'a gittiğinden bile haberim yok. Terörle ilgili ne diyeyim, devlet sağolsun. Allah onları kahrı gazap eylesin" dedi.

        Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa dev Türk Bayrağı asılırken, komşuları da evlerinin balkonlarını Türk bayraklarıyla donattı. Şehit polis Fatih Mehmet Ertuğrul'un 20 yıldan uzun süredir polis olduğu, emekliliğinin de dolduğu öğrenildi.

        ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

        Şehidin Ankara'da yaşayan ev hanımı eşi Nalan Ertuğrul'un isteği üzerine Fatih Mehmet Ertuğrul'un cenazesinin yarın Diyarbakır'daki törenin ardından Ankara'da defnedileceği bildirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ