Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alanya'da eşini bıçaklayan adam şikayetçi oldu

        Alanya'da dün sabah saatlerinde Şekerhane Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ebru Ç., caddede yalnız yürüdüğü sırada yanına gelen eşi Hilmi Ç. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

        Tartışmanın büyümesi üzerine Hilmi Ç. eşine vurmaya başladı, ardından da üzerindeki bıçakla bacaklarından yaraladı. Olay yerinden kaçmaya çalışan Hilmi Ç.'yi yakalayan çevredekiler, linç girişiminde bulundu. İhbar üzerine gelen polis öfkeli kalabalıktan kurtardığı Hilmi Ç.'yi gözaltına aldı. Yaralı Ebru Ç. ambulansla hastaneye götürülürken, vatandaşların dövdüğü Hilmi Ç. ise Alanya Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından işlemleri için polis merkezine götürüldü.

        BIÇAKLADIĞI KARISINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU, KENDİNİ LİNÇ EDENLERDEN OLMADI

        Saray Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Hilmi Ç., Ebru Ç.'nin kendisine küfür ve hakaret ettiğini, mal varlığını da eşi yüzünden kaybettiğini iddia ederek, sinirlendiğini ve bıçakladığını söyledi. Yaraladığı Ebru Ç.'den şikayetçi olan Hilmi Ç., kendisine linç girişiminde bulunanlar hakkında ise şikayetçi olmadı.

        Yaralı Ebru Ç. ise ilk ifadesinde, Hilmi Ç.'nin yolun karşısından elinde bıçakla koştuğunu ve yanına gelir gelmez bıçağı saplamaya başladığını belirtti. Ebru Ç. ayrıca yaklaşık 3 ay önce Hilmi Ç. hakkında şikayette bulunarak uzaklaştırma talebinde bulunduğunu kaydetti.

        Hilmi Ç., işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ