Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da bir kişi boşandığı eşini boğarak öldürdü

        Ankara'nın Çubuk ilçesinde oturan işsiz 38 yaşındaki Mehmet Dalkılıç, 8 ay önce boşandığı 2 çocuğunun annesi eski eşi 27 yaşındaki İlknur Keskinsoy'u gittiği evinde çıkan tartışma sonucu boğarak öldürdü. Dalkılıç, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu.

        Cinayet, Çubuk'ta Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gedik Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın bodrum katındaki dairede bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Çubuk'ta oturan ve işsiz olan Mehmet Dalkılıç, 8 ay önce boşandığı devlet memuru olan eski eşi İlknur Keskinsoy'un oturduğu daireye gitti. Dalkılıç, iddiaya göre boşandığı eşi Keskinsoy ile konuşmak istedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet geçiren Mehmet Dalkılıç, boşandığı eşi İlknur Keskinsoy'u boğarak öldürdü.

        Mehmet Dalkılıç daha sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, eşini öldürdüğünü itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu.

        Çubuk Fen Lisesi'nde memur olarak çalıştığı öğrenilen İlknur Keskinsoy'un cesedi, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Gözaltına alınan Mehmet Dalkılıç ve İlknur Keskinoğlu'nun, boşandıktan sonra ikisi de erkek olan 2 ve 6 yaşındaki çocuklarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne verdikleri öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ