Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Sinan Oğan: Sorun tabanda değil, sorun tavanda

        MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, "Kutlu Anadolu Yürüyüşü" adını verdiği kurultay çalışmaları kapsamında geldiği Çankırı'da Atatürk Kültür Merkezi'nde partililere seslendi. Kurultay çalışmaları kapsamında kent kent gezdiklerini anlatan Oğan, Çankırı'nın sorunları üzerinden iktidara yüklendi.

        Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin anlamsız kontenjan uygulamaları yüzünden 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde başarılı olamadığını anlatan Oğan, bölücü bir partinin gerisinde kalan MHP'nin meclis dışına itildiğini kaydetti.

        MHP Genel Merkez yöneticilerinin yorulduğunu ifade eden Oğan şunları kaydetti:

        "Bu memleket bizim olduğu halde, biz Türk Milliyetçileri olduğumuz halde bizim gücümüz bu mudur? PKK'lılar siyasal olarak bizden daha mı güçlüler? Değil, değil işte buradasınız. Ayakta dinliyorsunuz, salonu doldurmuşsunuz. Sorun sizde değil. Sorun tabanda değil, sorun tavanda. Sorum artık Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Merkez Yönetiminin yorulmuş olmasında ve iktidarı arzulayan, iktidar umudu veren bir yapıdan uzak olmasından kaynaklanıyor."

        Oğan, Türkiye'nin kaderinin MHP ile aynı olduğunu, partinin kaderinin değişmesiyle Türkiye'nin kaderinin de değişeceğine inandığını sözlerine ekledi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ