Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İstanbul Sancaktepe'de kontrolden çıkan TIR araçlara çarptı

        Kurthan DEMİR/ İSTANBUL

        İstanbul Sancaktepe'de kontrolden çıkan TIR, zincirleme kazaya sebep oldu. 4'ü TIR 26 aracın karıştığı kazada, Mevlüde Yıldız öldü, biri çocuk 6 kişi de yaralandı.

        PARÇALANAN CİPİNDE ÖLDÜ

        Kaza, Sancaktepe Yakacık Caddesi Metro Samandıra Tesisi önünde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre TIR kontrolden çıkınca, araçlara çarparak yokuş aşağı hızla ilerledi. TIR, beyaz bir cipi duvara sıkıştırıp durabildi. Duvar ve TIR arasında kalarak paramparça olan cipin içerisinde sıkışan Mevlüde Yıldız hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 6 kişi bölgedeki hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı.

        KAZA 150 METRELİK ALANA YAYILDI

        Dördü TIR 26 aracın karıştığı kaza yaklaşık 150 metrelik bir alana yayılırken, yol ulaşıma kapandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, zabıta ve polis ekibi sevk edildi. Yol üzerinde olası bir patlamayı engellemek için iş makineleri tarafından araçlardan akan yağ ve yakıtın üzerine toprak döküldü. Olay sonrası kazaya karışan araçlar çekiciler ile yol üzerinden kaldırılırken, üst geçide çıkan meraklı vatandaşlar polis ekiplerinin güvenlik uyarılarına rağmen olay yerinde yapılan çalışmaları izledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ