Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı komşusunu öldürdü

        İzmir'deki olay, Buca Koop. Mahallesi 1408 Sokak Numara 1'deki apartmanda meydana geldi. Konak İlçesi Toros Mahallesi'nde oturan evli ve 3 çocuk annesi Memnune C., lise öğrencisi kızı A.C.'yi de yanına alıp söz konusu adreste oturan ablası Nuray T.'yi ziyarete geldi. İddiaya göre 3 çocuk annesi Memnune C. ile telefonla konuşan Anıl T. kısa süre sonra aynı adrese geldi. 8'inci oturan Nuray T.'nin oturduğu daireye çıkan Anıl T., kapı önünde eşi ile ilişki yaşamakla suçladığı Memnune C. ile tartışmaya başladı. Ardından Anıl T., yanındaki bıçakla, kızının gözü önünde Memnune C.'yi boğazını keserek ağır yaraladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, katil zanlısı Anıl T. koşarak apartmandan çıktı. Olaya tanık olan A.C.'nin çığlıklarını duyanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Apartmandan koşarak çıkan genç kız, gözyaşları içinde çevredekilere, komşuları Anıl T.'nin annesini bıçakladığını söyledi.

        OLAY YERİNDE CAN VERDİ

        Daireye gelen sağlık görevlileri, boğazının büyük bölümü kesilen Memnune C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan katil zanlısı Anıl T. ise olay yeri yakınlarında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Memnune C.'nin cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        KOCASIYLA İLİŞKİSİ OLDUĞU İDDİASI

        Ev kadını olduğu öğrenilen Memnune C.'nin kocasının, yaklaşık 4 ay önce, Anıl T.'nin kocasıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla boşanma kararı aldığı öğrenildi. Bu tarihten itibaren Memnune C.'nin lise öğrencisi kızıyla yakınlarının evinde kalmaya başladığı belirtildi.

        Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ