Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Annesi yeni Bakan Faruk Özlü'yü anlattı | Faruk Özlü kimdir?

        65. hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı seçilen Faruk Özlü'nün ailesi büyük gurur yaşıyor. Düzce'nin Çilimli ilçesinde yaşayan Faruk Özlü'nün 89 yaşındaki annesi Behiye Özlü ve ablası Mürvet Çolak, duygularını anlattı.

        Faruk Özlü'nün annesi Behiye Özlü, oğlunun başarısı ile gurur duyduğunu vurgulayarak, oğlunun bakan olmasına çok sevindiğini söyledi. Anne Özlü, 5 çocuğunun olduğunu ve 5'nin de çok çalışkan olduğunu belirterek, "Faruk çok iyi bir çocuktu. Küçükken de çok çalışırdı. Sabaha kadar oturur ders yapardı. Çok çalışkandı" dedi.

        ABLA HABERİ PAZAR YERİNDE ALDI

        Ablası Mürvet Çolak da başarılarla dolu geçmişe sahip kardeşinin Bakan haberini aldığında çok sevindiğini söyleyerek, "Çok duygulandım vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Kardeşim çok çalışkandı. Bekliyorduk ama Faruk merdivenleri basamak basamak çıkar. Bakan olduğunu pazar yerinde öğrendim" dedi.

        BAKANLIK HABERİNİ GRUP TOPLANTISINDA ALDI

        AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın yeni kabineyi açıklamasını AK Parti Grup Toplantısında cep telefonundan takip eden Faruk Özlü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

        AK Parti Grup Toplantısını beklerken cep telefonundan AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabineyi takip eden Düzce Milletvekili Faruk Özlü, bakan olduğunu öğrenince heyecanlandı. Faruk Özlü'yü ilk olarak çevresindeki milletvekilleri tebrik etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ