Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Kardeşimin çığlıklarını duydum"

        Kurthan DEMİR / İSTANBUL

        Anadolu 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Nurali Karakaş'ın yanı sıra Demet Karakaş'ın annesi müşteki Sultan Kayır ve yakınları ile taraf avukatları katıldı.

        Sanık Nurali Karakaş ifadesinde eşinin kendisine soğuk davrandığını belirterek, ‘'Kadınlık görevlerini yerine getirmiyordu, uzun süre telefonla mesajlaşıyordu. Ben de şüphelenmeye başlamıştım. Aynı iş yerinden İsmail isimli bir kişi ile birlikte olduğundan şüpheleniyordum'' dedi.

        Cinayet anını anlatan sanık Nurali Karakaş, ‘'Evdeyken birisi yüzüme biber gazı sıktı. Sonra ayağıma bir şeyle vurulduğunu hissettim. Yüzünü göremediğim bir kişinin elinden bıçağı aldığım sırada yere düştüm. Kendimi korumak için bıçağı salladım. Olay bitince eşime vurduğumu fark ettim'' dedi.

        Demet Karakaş ile ilişkisi olduğu iddia edilen İsmail Ö. ise mahkemede tanık olarak dinlendi. İsmail Ö. ifadesinde: ‘'Demetle aynı iş yerinde 1.5 sene çalıştık. Demet ile bir birlikteliğim olmadı. Bunu da iş yerindeki herkes biliyor" diye konuştu.

        Demet Karakaş'ın kardeşi Mustafa Kayır, olay anında evin kapısında beklediğini belirterek: ‘'Kardeşim ile Ali konuşuyordu. Ali, ‘malları da kızımı da senden alacağım' dedi. Kardeşim de çocuğumu alma 3 gün sende 4 gün bende kalsın dedi. Ali kapıyı kilitledi. Ondan sonra kardeşimin çığlık seslerini ve inlemelerini duydum" dedi.

        Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ