Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp genç için bu kez dedesinin tarlası kazıldı
        1

        Doğanşehir ilçesinde 4 yıl önce esrarengiz şekilde kaybolan ve hiçbir yerde izine rastlanmayan Doğan U.'nun (21) öldürülerek gömülmüş olduğu ihbarı üzerine Polat Mahallesi'nde oturan dedesi Hüseyin D.'ye ait evde jandarma ekiplerince yapılan arama ve kazı çalışmalarında bir sonuç çıkmadı.

        2

        Jandarma ekipleri evdeki kazı çalışmalarının ardından Polat Mahallesi Çöplük mevkiinde bir yıl önce düzenleme yapıldığı iddia edilen dedesine ait tarlada kepçeyle kazı yaptı.

        3

        Doğanşehir Cumhuriyet Savcısının nezaretinde yapılan kazı çalışmalarında da herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

        4

        Esrarengiz bir şekilde kaybolan Doğan Uludağ'ın anne ve babasının boşanmış olmasından dolayı bir süre Mersin'de çocuk Yuvası'nda kaldığı belirtildi.

        5

        Gencin kaybolmasının ardından babası yüksel Uludağ tarafından kayıp başvurusu yapıldığı ancak dedesi tarafından herhangi bir başvuru yapılmadığı kaydedildi.

        6

        "SAVCI KAZILSIN DEMİŞ, BİR ŞEY ÇIKARSA BOYNUMUN BORCU"

        İddialar nedeniyle evi ve tarlasında kazı yapılan dede Hüseyin D., "Çocuk babasının yanında kayboldu. Benimle hiçbir alakası yoktur. Velayeti babasındaydı ben Allah rızası için bakıyordum.

        7

        Benim 5 tane hastam var. Ben hastalarıma bakıyorum, kendim de hastayım. Benim bu işte bir günahım yok. Kızımla boşanalı 15 sene kadar oldu.

        8

        Torunum yurttan çıktı geldi, kaybolduğu zaman babasının yanındaydı. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Babası Antalya'da." ifadelerini kullandı.

        9

        Kızının boşanmasından sonra iki torununu yetiştirme yurduna verildiğini belirten Hüseyin D.,
        "Savcı kazılmasını istemiş, kazı yapıyorlar.