Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da Songül K. sevgilisinin yerini telefondan buldu, gece kulübünü bastı

        Hayati ARIGAN / GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul’da yaşayan kadın kuaförü Songül K. gittiği doktordan hastalığının cinsel yolla bulaştığını öğrendi. Doktor, “Hastalık genelde hayat kadınlarından bulaşır, sevgilinin de kontrol olması gerekiyor” deyince Songül K. (37) aldatıldığından şüphelendi. Sevgilisinin sosyal medya hesaplarını takibe alan Songül K., Ufuk D.’nin (38) yer bildirimi uygulaması ‘Swarm’ ile bir gece kulübünde olduğunu gördü. Babasının tabancasını alarak gittiği kulüpte sevgilisini bir kadınla gören Songül K. kurşun yağdırdı. Ufuk D. ile 3 müşteriyi yaralayan Songül K. hakkında yaralama suçundan 8.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

        Songül K. ifadesinde, “O gece travestilerin takıldığı bir gece kulübünden yer bildirimi yaptı. İlişkimi bitirmek için kızımla birlikte mekâna giderken kendimi korumak amacıyla babamın tabancasını da aldım. Yanında biri olduğunu görünce şoka girdim. Güvenlik bana müdahale ederken silah ateş aldı. Pişmanım” dedi. Ufuk D. ise, “Songül beni aldatınca onu terk ettim. Fakat peşimi bırakmadı. İşlerimle alakalı sıkıntı yaşadığım için arkadaşlarımla eğlenceye gittim. Bu sırada Songül gelerek etrafa ateş açtı. Sol bacağımdan yaralandım. Şikâyetçiyim” diye konuştu. Barda yaralanan diğer 3 kişi ise Songül K.’dan şikâyetçi olmadı. Hakkında ‘kasten yaralama ve kamu güvenliğini kasten tehlikeye sokma’ suçlarından 2 yıldan 8.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Songül K. önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlanacak.

        ‘6 YILLIK ŞİDDETİN BİRİKİMİ’

        Habertürk’e konuşan Songül K. yaşananların kendisine uygulanan 6 yıllık şiddetin birikimi olduğunu belirterek, “3 çocuğum ile beraber aynı evde yaşamaya başladık. Karanlık işler yaptığını anladım. Kısa süre sonra fiziksel şiddet görmeye başladım. Doktor hastalık kaptığımı söyledi. Kendisinin biseksüel olduğunu öğrendim. Olay günü amacım ilişkimi tamamen bitirmek yaşadığı çirkin hayatla onu yüzleştirmekti. Benim silahımdan çıkan tek bir kurşun var. Olayda ikinci bir tabanca kullanıldı. 4 kişi yaralandı. Suçsuzum” dedi. Songül K. eski sevgilisinin şikâyetinden vazgeçmek için kendisinden 200 bin TL istediğini de ileri sürdü.

        SWARM NEDİR?

        Swarm, yer bildirimi için kullanılan bir uygulamadır. Cep telefonlarına yüklenen uygulama, Facebook hesabı, mail adresi ve Foursquare hesabı ile birlikte kullanılabiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ