Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da!

        Diyarbakır'da Yeni Terminal Binası Açılışı ve diğer yapımı tamamlanan tesislerin hizmete alım töreni için Anıt Park'taki merasime icabet edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakırlılar tarafından Google'da ilgiyle karşılandı.

        Diyarbakır şehri üzerinde arama motoru üzerinden en çok arama hacmine sahip olan "Cumhurbaşkanı Diyarbakır ziyareti saat kaçta olacak" araması, Diyarbakırın da gündemini oluşturdu.

        CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYARBAKIR ZİYARETİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        28 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00 itibariyle Anıt Park'ta başlayacak olan tören ile inşaası tamamlanan tesisler ve Diyarbakır Havalimanı Yeni Terminal Binasının açılışı ve hizmete alımı gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu törenin ardından saat 14:30'da STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleriyle toplantıya katılacak. Saat 16:00 itibariyle 7.Kolordu Komutanlığını ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyaretin ardından Diyarbakır programını noktalamış olacak.

        HABERTÜRK TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN DİYARBAKIR ZİYARETİNİ HABERTÜRK TV VEYA HABERİMİZİN İÇERİSİNDEN CANLI OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ