Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Isparta'da offroad aracına yılan girdi

        Isparta'da oturan Ali Yunus Kaya'nın dağda gezintiye çıktığı offroad aracının motor bölümüne giren 1 metrelik yılan, itfaiye tarafından çıkarıldıktan sonra doğaya salındı.

        Isparta'da oturan 3 arkadaş offroad için hafta sonu Ali Yunus Kaya'nın cipiyle Eğirdir'deki Kasnak Meşesi Ormanları'na gitti.

        Burada hem gezen hem de istirahat eden arkadaşlar daha sonra kente döndü. Aracını yıkamak için girdiği akaryakıt istasyonunda kaputtan çıkan yılanı fark eden Ali Yunus Kaya, durumu Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirdi.

        Evin önünde park halindeki araçtan yılanı çıkarmak için gelen itfaiye ekipleri, yakalama maşasıyla yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılanı tutup, çıkardı. Yılan daha sonra şehir dışına götürülerek doğaya salındı.

        AKARYAKIT İSTASYONUNDA FARK ETTİ

        Araç sahibi Ali Yunus Kaya yaşadıklarını şöyle anlattı: "3 arkadaş offroada çıkmıştık. Davraz Dağı'nın arka tarafından dolaşarak Yukarı Gökdere Köyü'ne ve Kasnak Meşesi Ormanlarına geçtik. Orada mola vermiştik, zannediyorum oradaki mola esnasında araca geçmiş. Akşam üzeri şehre döndüğümüzde aracı yıkamaya götürdüğümde akaryakıt istasyonunda fark ettim. Yarısı sileceğin, yarısı da kaputun içersindeydi. Müdahale etmeye fırsat kalmadan tekrar kaputun içersine girdi."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ