Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da parasını kaybeden kadın eşinden korktuğu için ‘gasp edildim’ dedi

        Bıçakla gasp edildiğini ve saçından süreklendiğini iddia eden kadının, olmayan olayı gerçek gibi anlatması kameralar tarafından görüntülendi.

        Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi’nde oturan Nil L., 155 polis imdat hattını arayarak bıçakla gasp edildiğini ve 500 lira parasının alındığını söyledi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevrede, Nil L.’nin eşkalini verdiği, 1,70 metre boylarında, kirli sakallı ve mavi gömlekli gaspçıyı bulmak için çalışma başlattı. Polisin sorduğu sorulara ağlayarak yanıt veren Nil L., semt pazarından dönerken apartmana girdiğini, arkadan birinin geldiğini ve saçından sürükleyip bıçak çektiğini, daha sonra çantasının içindeki 500 lirayi alarak kaçtığını söyledi. Genç kadının bu ifadesi üzerine polis çevredeki kamera görüntülerinide incelemeye aldı.

        GASP YALANINI POLİS BOZDU

        Apartmanın çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, eşkale uygun kişiye rastlamadı. Durumdan şüphelenen polis, Nil L.’yi tekrar sorguya aldı. Burada önce çelişkili ifadeler kullanan daha sonra geçreği açıklayan Nil L., 500 lira parayı kayıp ettiğini ve eşinden korktuğu için böyle bir yalan söylediğini itiraf etti.

        GASP EDİLDİM DİYE KAMERALARA AĞLADI

        Söylediği yalanı itiraf etmeden önce gazetecilere ı anlatan Nil L.’nin ağladığı ve konuşmakta zorluk çektiği görüldü. Nil L., gazetecilerin “Nasıl gasp edildiniz sorusuna, “Semt pazarından dönerken, eve girmek için apartmandan içeriye girdim. Ellerimde pazardan satın aldığım gıda ürünleri vardı. Merdivenlerden çıkarken biri saçlarımı çekmeye başladı. Canım yandığı için çığlık attım. Saçlarımdan tutarak beni bodruma indirdi. Cebinden bıçak gibi parlak bir şey çıkarttı. Sonra kolumda asılı olan çantayı alarak içini boşalattı. Cüzdanımda bulunan 500 lirayı aldı ve kaçtı. Bodruma indirdiğinde başka bir şey yapacak diye çok korktum. Apartmana girdikten sonra hiç kapı sesi duymadın, bodrumda saklanmış olabilir.ö diye cevap verdi. Nil L.’nin bir çocuk annesi ve fabrika işçisi olduğu öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ