Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te Özlem Gülyaprak ayrı yaşadığı eşi Yücel Kuşan tarafından öldürüldü

        Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, inşaat teknikeri 31 yaşındaki Yücel Kuşan, barışma talebini geri çeviren ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi 32 yaşındaki Özlem Gülyaprak'ı boğarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Kuşan,Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde operasyonla yakalandı.

        Olay, dün sabah erken saatlerde Nizip'in Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Adana'da yaşayan inşaat teknikeri Yücel Kuşan ile Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunu Özlem Gülyaprak, geçen yıl Nisan ayında dini nikah kıydırıp birlikte yaşamaya başladı.

        Çift arasında maddi nedenlerden dolayı anlaşmazlık çıkınca, Özlem Gülyaprak, 3 ay önce Kuşan'dan ayrılarak Gaziantep'in Nizip İlçesi'ndeki bir rehabilitasyon merkezinde iş bulup, kiraladığı evde yalnız yaşamaya başladı.

        BARIŞMA TALEBİNE OLUMSUZ CEVAP VERİNCE...

        Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ndeki bir inşaatta çalışan Yücel Kuşan, dün Nizip'e gidip Özlem Gülyaprak ile konuşarak barışma talebinde bulundu. Gülyaprak olumsuz cevap verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yücel Kuşan, Özlem Gülyaprak'ı elleriyle boğarak öldürüp kaçtı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Yücel Kuşan'ın yaşadığı yer olan Adana ile çalıştığı yer olan Kahramanmaraş'taki güvenlik güçlerine bilgi verdi. Kuşan'ın olaydan birkaç saat sonra Kahramanmaraş'ta bir firmadan otomobil kiraladığını belirleyen polis, çalıştığı inşaatta gizlendiğini tespit etti.

        Gece saatlerinde operasyon düzenleyen polis, kaçmaya çalışan Yücel Kuşan'ı yakalayarak gözaltına aldı.

        Kahramanmaraş'a getirilen ve ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtilen Yücel Kuşan, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ