Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da otomobilde uyurken bıraktıkları çocukları 1 saat kayboldu

        Adana'dagezmeye çıkan Ebru ile Bahri Uykaç çifti, uyuduğu için otomobilde bıraktıkları 3 çocuklarından en küçüğü olan Fatih'in ortadan kaybolması üzerine kabus dolu bir saat yaşadı.

        Merkez Yüreğir İlçesi'nin Kabaktepe Mahallesi'nde oturan çift, öğle saatlerinde ailece gezmeye çıktı. Ailenin en küçük çocuğu 3 yaşındaki Fatih otomobilde uyuyunca, Uykaç çifti onu araçta bırakıp diğer 2 çocuklarını alarak Bakımyurdu Caddesi üzerinde bulunan Prof. Dr. Sebahattin Zaim parkına girdi.

        Emniyet Müdürlüğü'nün yanında oldukları için kendilerini güvende hisseden Bahri Uykaç, kapılarını kilitlemediği otomobilin camlarını da açık bıraktı. Bahri Uykaç, parkta diğer iki çocuğunu eğlendirirken, 10 dakika sonra anne Ebru Fatih'i kontrol etmek için aracın yanına gitti. Ebru Uykaç, küçük çocuğun otomobilde olmadığını fark edince kaçırıldığını düşünerek feryat içinde etrafa koşturmaya başladı.

        Parktaki bütün oyun aletlerini tek tek dolaşıp, süs bitkilerinin altına bakan Ebru Uykaç, oğlu Fatih'i bulamayınca 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi.

        ARAÇTAN İNİP AĞLAYINCA MUHTARLIĞA GÖTÜRMÜŞLER

        Çocuğun kaçırıldığı ihbarı üzerine parka çok sayıda polis ekibi geldi. Ekipler, yaklaşık 1 saatlik araştırmada da çocuğu bulamadı. Aile büyük korku ve panik yaşarken, polise, Fatih Uykaç'ın kaybolduğu parktan yaklaşık 250 metre ilerideki Gülpınar Mahalle Muhtarlığı'nda 3 yaşlarında sahipsiz bir çocuk olduğu ihbarı yapıldı.

        Aile, hemen Gülpınar Mahallesi Muhtarlığı'na götürüldü. Kayıp çocuğun kendi çocukları olduğunu gören anne ve babası, sevinç gözyaşına boğuldu. Fatih Uykaç'ın uyanınca otomobilden indiği, ağlayınca onu görenlerin kayıp olduğunu düşünüp, muhtarlığa teslim ettiği anlaşıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ