Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da feci kaza! 2 ölü

        Esenler Batışehir yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, Ankara istikametinde seyir halinde olan otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle karşı yöne geçerek otomobille çarpıştı. Edirne istikameti yönüne geçen araç çarpışmanın ardından kamyonet tarafından da sürüklendi.

        Kazaya karışan iki otomobildeki, 2 sürücü de araçlarında sıkıştı. Kamyonetin sürücüsü ise yaralandı. Kazanın hemen ardından Bağcılar Oto Center esnafı yaralıları sıkıştıkları otomobillerden çıkartmaya çalıştı. Oluşan trafik yüzünden ambulanslar ve itfaiye ekipleri olay yerine gecikmeli olarak gelebildi.

        Ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobillerdeki iki sürücü de çıkartıldı. İki otomobilin sürücüsü de ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Bekir Çapar da ayağından yaralandığı, yanındaki arkadaşı Nevzat Genç'in de kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları meydana gelirken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ