Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üç ayda ikinci kez evlat acısı yaşadılar

        İzmir'İnÖdemiş İlçesi'nde, bir arkadaşının evinde fenalaşan 19 yaşındaki Ozan Ş., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Uyuşturucu komasına girerek yaşamını yitirdiği ileri sürülen Ş.'ninŞ.'nin kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Uzman Çavuş olan oğulları Hakan Ş. geçen 29 Mart'ta Mardin'deki birliğinde av tüfeğiyle intihar eden Ş. Ailesi, bu ikinci acı haberle iyice sarsıldı.

        Ödemiş'teki bir fotoğraf stüdyosunda çalışan Ozan Ş., dün akşam bir arkadaşına gitti. İddiaya göre, burada arkadaşlarıyla eğlenip, uyuşturu maddeŞ., sabaha karşı fenalaştı. Arkadaşları tarafından saat 05.00 sıralarında Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ş., doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

        Ölümü şüpheli bulunan Ş.'nincesedi, savcının talimatıyla kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        Polis, Ş.'ningece birlikte olduğu dört arkadaşının ifadesine başvurdu. Polis, Ozan Ş.'nin ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

        Ş.'ninacı haberi alan anne ve babasıile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

        Geçen 29 Mart'ta uzman çavuş olarak görev yapan oğulları Hakan Ş.'nin tüfeğiyle intihar etmesinin ardından ikinci kez evlat acısı yaşayan aileyıkıldı. Aileninevleri taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ