Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da Murat Renda isimli şahıs her yerde aranıyor

        Bursa'nın İznik İlçesi'nde geçen hafta Cemal Salım'ı köy meydanında 6 kurşunla vurarak ağır yaralayan ve kaçan 28 yaşındaki Murat Renda, bu kez Cemal Salım'ın babası 60 yaşındaki Naci Salım'ı yine köy meydanında kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

        Bu olaydan sonra da kaçan Murat Renda jandarma tarafından her yerde aranıyor.

        İznik'in Süleymaniye Köyü'nde oturan Murat Renda, geçen yıl uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan akrabalarını, Naci Salım ile oğlu Cemal Salım'ın ihbar ettiğini öne sürdü. İddiaya göre bu nedenle baba- oğula husumet besleyen Renda, geçen hafta köy meydanında tartıştığı Cemal Salım'ı, ruhsatsız tabancası ile 6 el ateş ederek ağır yaraladı. Renda kaçarken, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemal Salım, durumu ağır olduğu için Bursa'da Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

        DÜN GECE DE BABASINI ÖLDÜRDÜ

        Olay sanrası her yerde arananMurat Renda, dün gece de köy meydanında takip ettiği Cemal Salım'ın babası Naci Salım'ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Yine kaçan Renda'nın yakalanması için jandarma çalışmalarını sürdürürken, Naci Salım'ın cesedi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ