Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla Ortaca'da hastaneden kaçan Metin. İ., 4 katlı binanın çatısından atladı

        Muğla'nınOrtaca ilçesinde, bıçakla kolundan yaralanan 39 yaşındaki Metin İ., tedavi için gittiği hastaneden kaçarak 4 katlı bir binanın çatısına çıktı. Dördüncü kattanatlayan Metin İ.'nin, itfaiyenin açtığı hava yastığına düşmesi,ölümden son anda kurtulmasını sağladı.

        Geçici işlerde çalışan evli ve 3 çocuk babası Metin İ., bugün saat 03.00 sıralarında kolundaki bıçak yarasının tedavisi için arkadaşlarıyla Ortaca Devlet Hastanesi'ne geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen Metin İ., görevliler müdahale yapmak üzereyken tuvalete gitmek istediğini söyleyerek hastaneden kaçtı.

        Saat 04.30 sıralarında ilçenin Terzialiler Mahallesi Şerifnaz Başoğlu Sokak'ta 4 katlı binanın terasına çıkarak intihar edeceğini söyleyen Metin İ.'yi görenler, polise haber verdi. Gelen polis çevrede güvenlik önlemleri aldı, bir yandan Metin İ.'yi intihardan vazgeçmesi için ikna etmeye çalışırken, bir yandan da itfaiye ekibini çağırdı. Gelen itfaiye ekibi Metin İ.’nin her an atlayabileceği ihtimaline karşı hava yastığı açtı.

        KORKU DOLU BAKIŞLAR ARASINDA KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

        Polis, Metin İ.'yi ikna için annesi ve eşini de olay yerine çağırdı. Onların da ikna edemediği Metin İ., çevredekilerin korku dolu bakışları arasında kendini boşluğa bıraktı.

        Hava yastığına düşen ve ölümden dönen Metin İ., sağlık görevlilerinin ambulansta yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

        Bu sırada sinir krizleri geçiren Metin İ.'nin annesi ve eşine de sağlık görevlileri müdahale etti ve sakinleştirici iğne yaptı.

        Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ