Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Yılın Eşi' sertifikası verdiği eşi tarafından öldürüldü

        Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşanan damat dehşetinin ardından ortaya çıkan bir fotoğraf dikkat çekti. Bayramoğlu Mahallesi'nde kendisinden boşanmak isteyen eşini ve aynı evde bulunan kayınpederini öldürdükten sonra intihar eden Fatih Akbaş'a öldürdüğü eşi tarafından geçtiğimiz yıl sevgililer gününde 'Yılın Eşi Sertifikası' hediyesi verildiği ortaya çıktı.

        BAHAR AKBAŞ HEDİYE OLARAK YILIN EŞİ SERTİFİKASI VERMİŞ

        15 Şubat 2015 tarihinde sevgililer günü nedeniyle eşi Bahar Akbaş'tan aldığı 'Yılın Eşi Sertifikası' hediyesini sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşan Fatih Akbaş'ın fotoğrafın üstüne, "Sınavı başarı ile geçtim. Teşekkür ederim SCHATZ" şeklinde not düşmesi dikkat çekti.

        SERTİFAKANIN ÜSTÜNDE ANLAMLI MESAJ

        Öte yandan, Fatih Akbaş'a Sevgililer Günü nedeniyle eşi tarafından verilen 'Yılın Eşi Sertifikası'nda çiftin çocukları ile çekilmiş fotoğrafları bulunurken üzerindeki, "Aşkın en zorlu hallerinden sorunsuzca geçerek, kalbinde beslediği sonsuz sevgisini ispatlayan ve yuvasına bağlılığı ile pekiştiren Sn. Fatih Akbaş bu sertifikayı almaya hak kazanmıştır. 14.02.2015 - Bahar Akbaş" notu ise dikkat çekti.

        OLAYIN GEÇMİŞİ

        Kocaeli'nin Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokakta dün akşam damat dehşeti yaşandı. Yaklaşık bir ay önce 27 yaşındaki Bahar Akbaş, eşi Fatih Akbaş'a boşanma davası açarak 4 yaşındaki kızı ile birlikte babası Bülent Anar'ın evine yerleşti. Dün akşam saatlerinde baba Bülent Anar'ın evine gelen Fatih Akbaş eşi ile görüşmek istedi. Görüşmek için eve giren Fatih Akbaş, iddiaya göre evin yatak odasında eşi Bahar Akbaş'ı öldürdükten sonra aynı evde bulunan kayınpederi Bülent Anar'ı da silahla ateş ederek öldürdü. Eşini ve kayınpederini öldüren Fatih Akbaş daha sonra başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Olayın yaşandığı sırada Akbaş çiftinin 4 yaşındaki kızlarının da evde olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ