Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ordu iş makinesi taşıyan kamyon eve çarptı

        Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesine bağlı Dikence Mahallesi Bürüklük Sokak'ta meydana gelen kazada, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen, üzerinde iş makinesi yüklü kamyonun rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı.

        Kontrolden çıkarak rampa aşağı ilerlemeye devam eden kamyonu durduramayan sürücü atlayarak kurtulurken, kamyon yol kenarındaki Cemal Toksoy'a ait iki katlı eve çarparak durabildi.

        Kaza sonrası evin mutfak ve bazı odalarının duvarları yıkılırken, o sırada evde bulunan Gönül Toksoy ve eşi Cemal Toksoy ise şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

        Cemal Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, halen kazanın şokunu yaşadıklarını belirterek, "Kaza olduğu sırada eşimle iftara hazırlanıyorduk. Gürültü duyduk ve baktık bir araç bizim evin olduğu yöne doğru ilerliyordu. Sonra eşime 'atla, kaç' diye bağırdım. O da ben de evden kaçıp kurtulduk." dedi.

        Kaza sonrası evdeki eşyaların kullanılamaz hale geldiğini, evinde duvarlarının yıkıldığını söyleyen Toksoy, "Allah bizi korudu, faciadan döndük. Şu anda evin içine dahi giremiyoruz. Üzerinde iş makinesi yüklü kamyon halen çekilemedi. Çekilmediği için de tehlike sürüyor. Yetkililerden destek bekliyoruz." diye konuştu.

        Öte yandan, kamyonun üzerindeki 22 tonluk iş makinesinin evin içine devrilme riski nedeniyle kurtarma çalışmaları da olumsuz sonuçlandı.

        Çalışmalara, getirilecek büyük iş makinesi yardımıyla yarın devam edileceği öğrenildi.

        Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ