Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Samsun'da Nazım Çıplak ile Enes Çıplak su kuyusunda can verdi

        Samsun'un Vezirköprü ilçesinde indiği su kuyusunda fenalaşan genç ile onu kurtarmak için peşinden kuyuya inen babası hayatını kaybetti.

        Alınan bilgiye göre, ilçe merkezi Bahçelievler Mahallesinde alışveriş merkezinin arkasında bulunan bir evin bahçesindeki sulama kuyusuna baba ile oğlunun düştüğü ihbarı üzerine güvenlik güçleri, sağlık ekipleri ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Vezirköprü itfaiyesi bölgeye hareket etti.

        Kuyuya inmeye çalışan itfaiye çavuşu Ahmet Dursun, metan gazından etkilenerek fenalaştı. Ekipler tarafından kuyudan çıkartılan Dursun'a ayakta müdahale edildi.

        Bunun üzerine AFAD ve dalgıç polislerden yardım istendi. Kuyuya inen dalgıç polisler tarafından sudan çıkartılan Nazım Çıplak (40) ile 17 yaşındaki oğlu Enes Çıplak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Baba ile oğlunun cenazesi Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haber üzerine fenalaşan aile yakınlarına olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.

        Enes Çıplak'ın, evlerinin bahçesindeki su kuyusundan çıkan hortumu takmak isterken kuyuda fenalaştığı, babasının ise onu kurtarmak için peşinden kuyuya indiğinin veya atladığının tahmin edildiğini belirten yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ